Anyák napi csokoládé készítő workshop a Vivina-ban - kávés csavarral.

április 29. (szombat) 15.00 -17.00

Egy falat szeretet anyák napjára...

A kávét és csokoládét már többször kombináltuk, de a közelgő Anyák napja alkalmából ismét egy új programmal várunk Titeket. A workshop asztalunk megtelik – szó szerint – édes élettel, ugyanis ezúttal nem nem csak kóstolunk, hanem készítünk is csokoládét.

Partnerünk ebben a MyChoccy csapata lesz, akikkel a kávézóban barátkoztunk össze, és akik ugyanolyan szeretettel, szenvedéllyel vannak a csoki iránt, mint mi a kávék iránt. A nevük garancia arra, hogy minden különlegesen finom lesz.

Mivel készülünk?

Készítsd el Anyák napjára saját kézműves táblás csokoládédat, és nyerj bepillantást a csokoládékészítés varázslatos világába, változatos feltétekkel. Természetesen a kávé sem maradhat ki, így kedvenc kávéinkból kávétöretekkel készülünk, na és persze a workshop során vendégünk vagy egy kávéra is.

A workshop során 3 db, hagyományos méretű (65 g) táblás csokoládét készítesz, melyet a program végén becsomagolva vihetsz haza szeretteidnek – ha el nem fogy útközben.

DIY csoki - ahogy te szereted

Megtanulod saját magad kiönteni csokoládéból a csokiformát, melyre különböző kávéinkból kávétöreteket, liofilizált gyümölcsöket, fűszereket, virágokat és más dekorációt tudsz tenni. Csak a fantázia szab határt – de tudjuk, hogy azzal itt nem lesz gond.

ajtó egy új világra

Bevezetünk a csokoládék varázslatos világába. Megismerkedsz a csoki fajtákkal, megtanulod, hogy miért szükséges a temperálás, vagy hogy miről ismerheted fel a jó minőségű csokoládét.

minőség: a nulladik lépés

Ezúttal is csak a legkiválóbb alapanyagok kerülnek az asztalra: egy különleges dél-amerikai blend étcsokoládét használunk alapul, melynek kellemes édességéhez minden ízesítésű feltétünk jól passzol. A csoki tej- és gluténmentes, így érzékenység sem akadály.

helyszín és időpont:

Helyszín: VIVINA Café, 1056 Budapest Szerb utca 17-19.

Időpont: Április 29. (15.00 – 17.00)

Jegyek

Foglald le a helyedet, és utazz velünk a kávék, csokoládék különleges világába.

A jegy ára tartalmazza:
– 2 órás csokoládé készítő workshop minden alapanyaggal. Az eredmény: 3 db 80 g-os táblás csokoládé.
– 1 Vivina ital
– 1 szelet banánkenyér