CUP OF LOVE

Specialty kávé kitelepülés esküvőkre

megidézzük a specialty kávézók világát

Tudjuk és tapasztaljuk, hogy egy igazán finom csésze kávé alapot teremt a pillanathoz, amelyben nagy dolgok születnek…

Hol lehetne fontosabb a minőség és szakértelem, mint az esküvői vendégvárásnál, amely az egyik első – és egyben meghatározó – élménye a Nagy Napnak!

Ezért is vagyunk elkötelezettek, hogy bárhol és bármilyen körülmények között a legmagasabb minőséget nyújtsuk.

Szolgáltatásunk

avagy így dolgozunk mi…

Saját pörkölésű specialty kávé

Általunk pörkölt, prémium minőségű specialty kávékkal dolgozunk. A ti ízlésetekhez igazodunk: klasszikusabb ízvilágú és világosabb pörkölésű kávék közül is választhattok.

kávépult bárhol

Saját kávégépünkkel, őrlővel, egyéb eszközeinkkel alakítjuk ki kávés pultunkat az esküvő helyszínén. Mindössze áramra és egy asztalra van szükségünk, minden mást biztosítunk.

tejes italok - kompromisszum nélkül

Termelői tejjel, prémium növényi tejekkel, laktózmentes tejekkel is készülünk, hogy senkinek ne kelljen kompromisszumot kötnie.

változatos kínálat

Espresso, doppio, espresso macchiato, cortado, americano, cappuccino, flat white, latte, espresso tonic... mindent is elkészítünk, amit szerettek.

Visszajelzések

Lotti és ádi
Tovább olvasom
Hihetetlenül boldogok vagyunk, hogy minden olyan szuperül összeállt aznap, amiben nektek is hatalmas részetek volt. A vendégek nagyon szerették a kávét is, többen érdeklődtek, hogy hol találnak meg titeket, de külön kiemelték azt is, hogy mennyire kedvesek és közvetlenek voltatok 🙂 Egyszerűen minden fantasztikus volt 🙂
Bogi és Krisz
Tovább olvasom
Drága Vivi és Nassim. Annyira köszönjük a munkátokat, mindenki nagyon nagyon dícsérte a kávékat és hogy milyen kedvesek voltatok. Hatalmas pluszt adtatok az esküvőnkhöz. Puszilunk Titeket es már most hiányoztok nekünk.❤️
VIVI és ZSOLT
Tovább olvasom
Sziasztok! Nagyon köszönjük még egyszer, a vendégek azóta is emlegetik az élményt! Ez volt a cél , hogy kicsit belevigyük őket a minőségi kávézásba.
Előző
Következő

választható csomagjaink

Attól függően, hogy az esküvő mely részén szeretnétek specialty kávésarkot biztosítani, három különböző csomagot alakítottunk ki.  

"Espresso" csomag

5 óra rendelkezésre állás – Vendégvárástól a vacsora kezdetéig VAGY vacsora kezdetétől éjfélig

"Ristretto" csomag

3 óra rendelkezésre állás – Vendégvárás ideje VAGY a vacsora ideje

"Doppio" csomag

Egész napos rendelkezésre állás – Vendégvárástól egészen a tortáig

kapcsolatfelvétel

Árajánlatért, részletek egyeztetése miatt vedd fel velünk bátran a kapcsolatot. 

Kik vagyunk?

Fiatal párként ragadt magával minket a specialty kávék világa, jegyespárként nyitottuk meg belvárosi specialty kávézónkat Vivina Café néven, azóta pedig már házaspárként építjük a kávéra épülő közös vállalkozásunkat.

Mára saját szemes és kapszulás kávéinkkal dolgozunk, kávézót és webshopot üzemeltetünk, valamint rendezvényeken, pop-up eseményeken (Marriott, Mercure Hotel, Ybl Palota) egyre több emberhez juttatjuk el a minőségi kávé értékét.

Mivel mi is nemrég házasodtunk, ezért pontosan átérezzük, milyen fontos nap is ez… tudásunkkal, a kávé iránti szeretetünkkel mindent megteszünk, hogy még különlegesebbé tegyük ezt a napot!