ELÉRHETŐ SZEMES KÁVÉINK

A minőségi kávé számunkra több, mint egy ital. Alapot teremt a találkozásokhoz, az építő gondolatokhoz, az egyedül töltött pillanatokhoz, az egyszerű mindennapokhoz.

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a legmagasabb minőséget nyújtsuk ezekhez a pillanatokhoz. Legyen szó egy testes dupla presszóról a reggeli induláshoz, egy latte-ról a baráti beszélgetésekhez vagy egy filterkávéról az alkotó munkákhoz, kávéink között megtalálod, amit keresel. 

Kávézónkban mindig két kávét tudsz megkóstolni, illetve bármelyiket meg is tudod vásárolni több kiszerelésben. Kérésre le is őröljük a használt eszköznek (kotyogós, V60, stb.) megfelelően.

MIT KÉPVISELÜNK?

Kávémárkánk azokat az értékeket közvetíti, amiket az életben is vallunk: személyes jelenlétet a vállalkozásban, őszinteséget, kedvességet, és egy csipet vagányságot.

KLASSZIKUS ÍZVILÁG

Minőségi szemes kávé a hagyományos ízek kedvelőinek. Klasszikus csokoládés, mogyorós ízjegyek, amelyek presszóként és tejes italként fogyasztva is elvarázsolnak. 100% Arabica kávék, fenntartható forrásból.

BRAZIL PREMIUM

Prémium minőségű szemes kávé Brazíliából, amelyre klasszikus, elegáns, harmonikus ízvilág jellemző. Tökéletes választás, ha szeretnéd az egyszerű hétköznapokat különlegessé tenni.

br. 3.190 Ft (250 g) br. 9.690 Ft (1 kg)

Gál Kinga „Ma megfőztem az első kávét, brutális ízélmény.”

ARABICA BLEND

Brazil és kolumbiai kávé keveréke, amely különleges ízprofilt alkot. A két kávétípus harmonikusan egészíti ki egymást, egy klasszikus, ugyanakkor markáns ízvilágot eredményezve.

br. 2.990 Ft (250 g)
br. 8.990 Ft (1 kg)

Balázs

„Sok kávét kipróbáltunk otthon, de ez volt eddig a kedvencünk.”

VILÁGOSABB PÖRKÖLÉS,
KÜLÖNLEGES ÍZVILÁG

Minőségi specialty szemes kávé az újdonságok kedvelőinek. Termőterületenként változó ízjegyek, amely a gyümölcsös, virágos jegyektől a csokoládés, mogyoróson keresztül a vajkaramellás ízjegyekig bármilyen lehet. Minden kávé egy újabb meglepetést tartogat, amely először elvarázsol, majd örökre rabul ejt. 100% Arabica kávék, fenntartható forrásból.

GUATEMALA EL MORITO

Magas minőségű, single origin specialty kávé Guatemalából, amelyre vajkaramellás, csokoládés, cseresznyés, csipkebogyós ízjegyek jellemzőek. Átmenet a klasszikus ízek és a savasabb specialty kávék között, kiváló választás elsősorban presszóra.

br. 3.990 Ft (250 g)
br. 9.990 Ft (1 kg)

Viszneki Vivien

„Minden korty egy ízbomba, amit nem tudok megunni. „

GUATEMALA HUEHUE VIDES

Magas minőségű, single origin specialty kávé Guatemalából, amelyre izgalmas barna cukor, vaj és cseresznye ízjegyek jellemzőek.

Viszneki Vivien

„Minden korty egy ízbomba, amit nem tudok megunni. „

br. 3.990 Ft (250 g)
br. 9.990 Ft (1 kg)

GYÜMÖLCSÖS, VIRÁGOS ÍZVILÁG
FILTER KÁVÉKHOZ

Minőségi specialty szemes kávék világos, FILTER pörköléssel az újdonságok kedvelőinek. Elsősorban ezeket a kávékat javasoljuk V60-hoz, AeroPress-hez, Chemexhez és más filter eszközhöz. Izgalmas, kiegyensúlyozott savak, gyümölcsös, virágos ízjegyek. 100% Arabica kávék fenntartható forrásból.

ETHIOPIA DUROMINA

Specialty minőségű single origin kávé Etiópiából, amelyre friss, gyümölcsös, vibráló ízvilág jellemző. Tökéletes választás, ha nyitott vagy az újdonságokra, ha odavagy a különleges ízekért, ha szereted a specialty kávék világát és ha filter kávé rajongó vagy.

br. 4.190 Ft (250 g)
br. 11.990 Ft (1 kg)

Viszneki Vivien

„Minden korty egy ízbomba, amit nem tudok megunni. „

KENYA THUNGURI AA

Extra magas minőségű, single origin specialty kávé Kenyából, amelyre az erdei gyümölcs, áfonya és méz ízjegyek jellemzőek. Filter kávékhoz ideális választás, az eredmény egy izgalmas, sokrétű ital, amelyben egyensúlyban, harmóniában bontakoznak ki az ízek.

br. 4.990 Ft (250 g)

Viszneki Vivien

„Minden korty egy ízbomba, amit nem tudok megunni. „

Minden kávénk megvásárolható a kávézónkban

Ugorj be hozzánk, kóstold meg és segítünk választani, illetve megtanítunk, hogyan tudod otthon is jól elkészíteni.

Vivina Café, 1056 Budapest, Szerb utca 17-19. 
2 percre az Egyetem tértől, 5 percre a Kálvin tértől és Fővám tértől, 9 percre az Astoriától.