NASS – SPECIALTY SELECTION

Specialty válogatásunkba a három, világosabb pörkölésű kávékból készült kapszulánk került. A lágy tejcsokoládétól a vibráló gyümölcsökig változatos ízjegyek jellemzik, egy dolog azonban közös bennük: mind a specialty kávézónk minőségét nyújtják – egyetlen gombnyomásra.

1900Ft7450Ft

SZÁLLÍTÁS

A csomagot a rendelés beérkezésétől számított 48 órán belül átadjuk a futárnak, akik várhatóan 1-2 munkanapon belül kézbesítik is azt.

MEGBÍZHATÓ HAZAI VÁLLALKOZÁS

Kávéink hazai pörkölőben, hazai vállalkozásokat támogatva készülnek. Tedd le a voksodat finom kávét szürcsölve, egy innovatív, magyar csapat mellett.

100% GARANCIA

Bízunk a termékeink minőségében, de ha 30 napon belül bármilyen problémát tapasztalsz, szívesen cseréljük vagy visszavesszük.

a selection tartalma

ROssO

100 % arabica - brazil

Ebbe a kapszulába az a prémium minőségű, brazil kávé kerül, amely a kávézónk egyik alappillére – az egyik őrlőnkben mindig megtalálható. Letisztultság, harmónia jellemzi selymes tejcsokoládés, mogyorós ízvilágát.

AZZURRO

100 % arabica - guatemala

Specialty minőségű single origin kávé Guatemalából, amelyre friss, gyümölcsös, vibráló ízvilág jellemző. Tökéletes választás, ha nyitott vagy az újdonságokra, ha odavagy a különleges ízekért, ha szereted a specialty kávék világát és ha filter kávé rajongó vagy.

GIALLO

100% arabica - BRAZIL - GUATEMALA - ETIÓP BLEND

A különböző termőterületek (brazil, guatemala-i és etióp) sajátosságai külön-külön is megjelennek, ugyanakkor lecsengésében egységes ízélménnyé formálódnak. Élénk, intenzív íz, amely minden kortynál újabb meglepetést tartogat

HOGYAN TESSZÜK FENNTARTHATÓBBÁ A KAPSZULÁS KÁVÉZÁST?​

Gyakran Ismételt Kérdések​

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL:
A választott termékeket díjmentesen át tudod venni minden hétköznap 8.00 – 18.00 között, szombaton 9.00 – 17.00 között, vasárnap 9.30-15.00 között a kávézónkban. A webshopon megvásárolt termékekért itt azonban csak készpénzben tudsz fizetni!
Cím: Vivina Café, 1056 Budapest, Szerb utca 17-19.

SZÁLLÍTÁS FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA: 890 Ft

Lehetőséged van a hozzád legközelebb lévő Foxpost csomagautomatába kérni a csomagod, így a csomagot bármikor átveheted és nem kell a futárhoz igazodnod. A csomagautomaták többségét 0-24 órában használhatod.

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS FOXPOST FUTÁRSZOLGÁLATTAL: 1490 Ft

Termékeinket futárunk általi házhoz szállítással is megkaphatod. 

A csomagot a rendelés beérkezésétől számított 48 órán belül átadjuk a futárnak, akik várhatóan 1-2 munkanapon belül kézbesítik.

Sürgős rendelés esetén vedd fel velünk a kapcsolatot a hello@vivinacafe.com e-mail címen.

FIZETÉS PAYLIKE SEGÍTSÉGÉVEL (ONLINE BANKKÁRTYÁS FIZETÉS)

A PayLike elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával fizetni online áruházunkban.

A bankkártyás fizetéshez nem szükséges a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Fizetéshez használhatod:

  • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
  • Visa vagy Electron bankkártyádat
  • Amex bankkártyádat

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen felára.

KÉSZPÉNZES VAGY BANKKÁRTYÁS FIZETÉS FUTÁRNAK (UTÁNVÉT)

Rendelésed ellenértékét a kiszállítást végző futárnak is kifizetheted. Ekkor egy olyan elismervényt kapsz majd, amely egyszerre igazolja a csomag átvételét és a fizetés tényét. Az utánvétkezelés díja 200 Ft.

A megrendelés leadásától számított 24 órán belül még módosíthatod vagy lemondhatod megrendelésedet. Erre telefonon (+36-20-527-6130 ) és elektronikus levélben (hello@vivinacafe.com) van lehetőséged.