NASS - NESPRESSO KOMPATIBILIS KAPSZULÁK

100% specialty kávé Nespresso® kompatibilis komposztálható kapszulába zárva.

ELÉRHETŐ Kapszuláink

VILÁGOSABB PÖRKÖLÉS,
specialty ÍZVILÁG

Specialty kapszuláinkba olyan világosabb pörkölésű kávék kerültek, amelyek a kávézónkban is rendszeresen megtalálhatóak az őrlőben. Különleges ízjegyek, gyümölcsös savak jellemzik ezeket a kávékat, ideális választás a specialty ízek rajongóinak – gombnyomásra. 

ROssO

100 % arabica - brazil

Ebbe a kapszulába az a prémium minőségű, brazil kávé kerül, amely a kávézónk egyik alappillére – az egyik őrlőnkben mindig megtalálható. Letisztultság, harmónia jellemzi selymes tejcsokoládés, mogyorós ízvilágát.

GIALLO

100% arabica - KOLUMBIA

Egy korty harmónia. A marcipán édességével, a kakaó karakterével és a cseresznye gyümölcsösségével kolumbiai kávékapszulánk tökéletes választás, ha letisztult, elegáns ízélményre vágysz.

BRONZO

100 % arabica - PERU

Egy korty vibrálás. Perui kávéból készült specialty kapszulánk a leggyümölcsösebb mindhárom közül. Tejcsokoládé, alma, barnacukor ízjegyei keverednek minden kortyban. Ideális presszónak, tejes italnak, de akár hosszabb, filter jellegű kávénak is.

KLASSZIKUS ÍZVILÁGú kapszulák

Klasszikus csokoládés, mogyorós ízjegyek, amelyek presszóként és tejes italként fogyasztva is elvarázsolnak. 

BIANCO

100 % arabica - brazil

Lágy íz és alacsonyabb koffeintartalom jellemzi azt a kiváló minőségű brazil Arabica kávét, amely a fehér kapszulába került. Letisztult, selymes íze kerekké tesz minden pillanatot és méltó társad lesz a mindennapokban.

NERO

BLEND - 70 % arabica (brazil) - 30 % Robusta (vietnam)

Egy korty erő. Kávékapszula családunk legintenzívebb, legmagasabb koffeintartalmú tagja magas minőségű brazil arabica és vietnámi robusta keverékéből készült. Intenzív, pörkölt ízvilág, erős testesség, klasszikus, enyhén kesernyés utóíz jellemzi.

VERDE

100 % arabica - kolumbia

Nugátos, csokoládés ízeivel és a karamella édességével zöld, kolumbiai kávékapszulánk tökéletes hosszabb kávéhoz, de kiegyensúlyozott marad akkor is, ha tejet adsz hozzá. Tökéletes választás, ha letisztult, lágy, harmonikus ízélményre vágysz.

A CSOMAGOLÁS ÉS AMI MÖGÖTTE VAN​

Decemberben adományt gyűjtöttünk az Élelmiszerbanknak. Azzal főztünk, amink csak volt, leginkább kávékkal és kreativitással. Vivi kitalálta, hogy az egyik Vespa-s fényképet megfesti, és sokszorosítva azt jótékonysági printeket fogunk árulni. Végül az eredeti képet és a printeket is eladva 222.000 Ft-ot gyűjtöttünk karácsonyig. 

☀ 2021 április:
A második-harmadik hullám közepén döntöttük el, hogy elkezdünk kapszulás kávét is gyártani. Miközben teszteltük az ízeket, gondolkodtunk a csomagoláson is, hogy mitől lehetne egyedi? A festmény használata

HOGYAN TESSZÜK FENNTARTHATÓBBÁ A KAPSZULÁS KÁVÉZÁST?​